27. marraskuuta 2012

Naked Truth + Thanksgiving !

Hey y'all !
Last weeks I've just been travelling- first to Alabama to see a football game (surprise) and to pick up Miles&Mac. Then we went to Florida, where we spent Thanksgiving. Me and mom woke up superearly to prepare Thanksgiving meal and to watch Macy's Thanksgiving parade. I got to stuff the turkey !! It was totally gross :D Laine, dad and I flew back on Saturday and I actually got to flew the airplane for a moment !! I was so scared and nervous but at the same time I was so excited !! Haha, it was fantastic !
Tomorrow I'll leave to Virginia and then I'll get to visit Washington DC !!
HELOU !
Viime viikot oon viettanyt reissaten. Ensin lahdettiin Alabamaan, Auburniin jalkapallopeliin (yllatys) ja napattiin samalla mukaan veljekset kuin ilvekset, eli Milesin ja Macin. Jalkapallopeliin oltiin saatu jotkut superliput, etta paastiin sinne ylakatsomoon, jonnekin aitioon katsomaan sita pelia(lue: paljon ilmaista ruokaa!!) Jatkettiin matkaa sunnuntaina kohti Floridaa, jossa vietettiin siis kokonainen viikko. Siella siis vietimme kiitospaivaa. Elamani ensimmainen, muttei toivottavasti viimeinen kiitospaiva. Aamulla herattiin aidin kanssa aikasin leipomaan ja tekemaan ruokaa ja katsomaan samalla Macy'sin kiitospaivaparaatia. Paatin siis tehda mummun reseptin mukaan imellettya perunalaatikkoa, joka on mun ihan ehdoton lemppariruoka jouluna, seka Marttojen reseptin mukaan elamani ensimmaisia karjalanpiirakoita ja munavoita. Valmisteltiin ruokaa koko paiva ja sain tayttaa kalkkunankin !! Haha, se oli aika alloa.
Lennettiin iskan ja Lainen kanssa takaisin lauantaina, kun nailla on se oma lentsikka. Lento kesti 2 tuntia ja SAIN LENTAA SITA !!! Iska vahti vieressa ja paino kaasua ja ma ohjasin !! Olin niin peloissani, mut kuitenkin ihan superinnoissani ! YAAY ! Ja juuri kun oltiin downtown Atlantan ylapuolella, aurinko laski ja se nakyma oli aivan alyttoman kaunis. Alhaalla kuvia siitakin :)
Musta on ihanaa, kun taalla kaikki on jo ihan joulutohinoissa ja joka puolella on jouluvaloja !! iiks !!!
Huomenna mina, aippa ja sitten tan aidin yhteistyokumppani lahetaan Virginiaan. Ajetaan sinne, eli automatka on noin 8 tuntia, mutta me mennaan ainakin Etela- ja Pohjois-Carolinan lapi, joten naan siina sitten nekin ! Ja matkan huippu, lahden junalla Virginiasta ja paatepysakkina on Washington DC ! Pakkaukset viela pakkaamatta, joten tasta lahden pakkailemaan. Pitakaa ihana viikko ! :)
Mama lahetti mulle yllaripaketin, joka sisalsi joka naisen selviytymispakkauksen: cosmopolitaneja ja suklaata. Loysin myos farmer's marketista kopparbergia ja lappi-juustoa !! yaay 
war eagle!

Ja viimeisena, muttei vahaisempana. Lahden mukaan tempaukseen, johon jo aika moni bloggaaja on lahtenyt mukaan, nimittain NAKED TRUTH. Tassa se nyt on, vasemmalla mina meikattuna ja oikealla ihan ilman meikkia, taysin nautrellina. 
With love, Essi 

6 kommenttia:

Johanna, kirjoitti...

Äää, näytät niin onnelliselta <3 Kauhee ikävä <3 ja Joulu Amerikassa <3 ota paljon kuvia etttä voin fiilistellä, kiitti <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mistä sait idean lähteä vaihtoon? Tai lähinnä, mistä sait rohkeutta lähteä? :D

Olen sinua muutaman vuoden vanhempi yliopisto-opiskelija ja haaveenani on ollut jo pidemmän aikaa lähteä vaihtoon ja nimenomaan sama vaihtokohde kiinnostaisi kuin mihin sinäkin olet päätynyt. Tässä alkaa olla viimeiset mahdollisuudet käsillä. Ongelmani kuitenkin on, että en tiedä miten pärjäisin tuntemattomassa maassa yksinäni!

Oletko aina ollut hyvä englannissa? :)

Anonyymi kirjoitti...

eikä, apua!! elät mun unelmaa, oon aina halunnu atlantaan vaihtoon! onnee (:

Essi kirjoitti...

Johku: oonkin happyhappy :) Mul on kans ikava sua !! <3 TIIAN !! OON NIIN INNOISSANI (ja salaisuutena sulle, aion teha pian joulupostauksen !!!;)))

Ano1: paatin lukion ekalla etta haluan menna vaihtoon ja sitten vaan hakemusta poytaan ja asia liikkeelle. Oon aina ollut tosi sosiaalinen ja halunnut elaa jossain muualla kuin Suomessa, joten vaihtoon lahteminen oli mulle enemmankin itsestaanselvyys kuin vaihtoehto. Suosittelen ehdottomasti vaihtoon lahtemista, jos sulla siihen on mahdollisuus ! Taa on niin ainutlaatuinen tilaisuus, etta kayta se hyvaksesi! Muakin hermostutti ensin tulla tanne yksinani, mutta taalla kaikki on ihan tosiystavallisia, niin taalla ystavystyy todella nopeesti, et turhaan yksinaisyytta murehdit :) Taakin on viela iso kaupunki, joten viela pienemmissa kylissa ja kaupungeissa kaikki tutustuu suhun viela nopeammin ja saat ystavia nopeampaa. Olen aina ollut kohtalainen kieliopissa, mutta oon aina osannut puhua tosi hyvin ja taallakin sita ihmetellaan et miten osaan nain hyvin, eika mulla ole enaa edes aksenttia. Taalla kielitaitokin, myos mulla, on parantunut ihan hirmusesti. Suosittelen sulle vaihtoa niin paljon, jos sulla siihen vaan on mahdollisuus. Toivottavasti paatat lahtea ! :)

Ano2: Toivottavasti paaset itsekin joskus Atlantaan ! :) ihan mahtava kaupunki ja ihania ihmisia

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä nätti ♥

Essi kirjoitti...

kiiiiiitos :-----)