24. joulukuuta 2012

Christmas!!

Merry Christmas y'all !!
Aivan ihanaa joulua kaikille !!
With love, Essi

4 kommenttia:

TET-päiväkirja kirjoitti...

moikka ! mä oon tässä nyt vähän mietiskelly vaihtoon lähtemistä lukion tokalla vuodella jenkkeihin. ite oon vielä ylä-asteen 8lk mut ajattelin et onhan se hyvä aikasee jo alottaa. mut muo huolettaa et kuinka hyvin pitäää osaa enkkuu, mul on aina ollu joku 9 enkku mut mietin vaa kokoajan et jos en osaakkaa :D ? miten susta siel oppii puhumaa enkkuu tai kuinka hyvä pitää olla ?

Essi kirjoitti...

Ihan ekaks, todellakin kannattaa lahtea jos siihen vaan ikina on mahdollisuus !! Mulla oli 9 enkku ihan ala-asteesta lahtien, ja lukioon mennessa se laski kasiin, eli mulla oli hyva pohja. Taalla parjaa kylla ihan minimikielitaidollakin ja sita aina kehittyy :) Siis vaikka ei englantia osais tippaakaan, se kehittyy taalla kylla tosi hyvin. Ite huomaan muutosta lahinna siina, ettei mun tarvi miettia joka asiaa valmiiksi ennen kuin avaan suuni ja osaan ymmartaa ja vastata nopeempaa, taalla kun on sita etta jos mietit hetkekin liikaa, ne ei jaksa odottaa etta vastaat ni ne siirtyy seuraavaan aiheeseen :D
Mutta sulla en usko etta olis mitaan ongelmia ainakaan kielen kanssa, etta eikun hakemusta tekemaan ja onnea !:)

TET-päiväkirja kirjoitti...

voi ihana kuulla :) ootko muuten minkä vaihtari järjestön kautta liikenteessä ja ootko tyytyväinen siihen ? :) ja pitiks sun läpästä joku kielikoe ja oliks se hankala :)

Essi kirjoitti...

Oon AFS:n kautta ja oon semityytyväinen. Näillä on joitain puutteita, mut niitä löytyy kyl varmasti ihan joka järjestöstä. Joo meillä oli kielikoe joka oli aivan superhelppo, et sitä on ihan turha jännittää!! Ja sitten oli vielä tietty sen viisumin tekeminen, ja siellä joutu puhumaan muutama lauseen englantia, mut sekin oli superhelppo :)!