13. helmikuuta 2013

woopwoop

Moikkamoii.
Oon nyt päättänyt että mun Amerikka-blogi saa jatkoa, tosin Suomen puolelta, mutta kuitenkin ! Siirrän siis mun vanhan blogin tähän ja vaihdan varmasti osoitettakin, mutta nimi pysyy ainakin hetken samana niin voi tätä sitten ainakin hetken vielä googlailla ja löytää uuden osoitteen :)
Mutta, huomenna lähtee käyntiin kunnolla tämä viikko, jota lukiossa ollaan odotettu jo pitkään, nimittäin potkijaiset, penkkarit ja abiristeily !! Huomenna hawaji/meksiko potkijaiset, torstaina perus Lyseo-penkkarit ja illemmalla abiristeily ! WOOP WOOP
Ruotsin kuunteluistakin repäsin paremmat kuin englannista, mikä ärsyttää aivan älyttömästi, vaikka toi ruotsi olikin positiivinen yllätys ! Tähän loppuun vielä parit fiilistely kuvat ja parit lempparikappaleet, koska en pääse nyt kaikelta humalaltani/krapulaltani tätä ainakaan ennen ens viikkoa päivittelemään. Pitäkää mahtavat wanhat ja abiriennot ja jossei muuta niin mahtavaa lomaa 8) !
ps. tein tota skittles-vodkaa oikeestikkin, kun mulla oli vielä skittleseitä jäljellä !! Saas nähä millasta tulee ;)  pps. kuvat weheartit
ja vielä muistutuksena:
With love, Essi

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Vitsit muistan ihan kaikki noi lukiotapahtumat ku ne olis tapahtunu viime viikolla! Tuntuu ihan uskomattomalta että siitä on pian vuosi aikaa (9 vuoden päästä sanon varmaan samaa, tuntuu ihan uskomattomalta että siitä on pian 10 vuotta aikaa...). Nauti kaikesta hössötyksestä työskentelyn rinnalla! :)

http://aitioonelossa.blogspot.com.es/

P.S. Toi video on niiiiin mahti!

Essi kirjoitti...

oli kyl ihan mahtavaa !! :)