19. lokakuuta 2012

Homecoming 2012

tallasia me pyoriteltiin varmaan oikeesti 16miljoonaa palloa tota floatbuildingia varten ja mun kadet sattuu vielakin ! 
KAAAAI<3
well....
Alfonso
Nerd dayyy
Hello Ray
JENNIFERR
Kyseessa on siis PowderPuff 2012!
RILEY
homecoming game
homecoming 2012<3
Stacey booboo<3
AFS
Seniors won the floatbuilding(pity win haha), sophomores were second and us juniors were third. Spirit week was awesome and so was the parade and homecoming!! We went to eat sushi with William, Fernanda, Cate, Kai, Riley, Ray and Kristine. After that we went straight to the after party, which was great ! This week has been ful of homework and projects, so I've been really busy and tired all the time. Tomorrow me and Cate are going to the movies to see The Sinister and on Saturday we're going to Costanzas b'day party and to the haunted house !!!! yaay, hope I won't scare to death....

Seniorit voitti ton floatbuildingin, sophomoret oli tokia ja me oltiin kolmansia..... samaa mielta kamuset ?
Spirit week oli ihan mahtava ja niin oli paraati ja homecomingikin !! Oltiin siis porukalla syomassa ja ottamassa kuvia. William ja Fernanda, Cate ja Kai, Kristine ja Riley ja mina ja Ray. Ruuan jalkeen mentiin suoraan jatkoille Jasperin luokse, missa oli superhauskaa. 
Ainii ja oon huomannut, etta mun on jo tosi paljon helpompaa kirjottaa englanniksi saatikka suomeksi.. Oon jopa alkanu unohtaa joitain sanoja suomeksi, kun kirjottelin postikortteja mietein vaikka kuinka pitkaan joitain sanoja, pelottavaa ! 
Taa viikko on mennyt kotilaksyissa ja projekteissa, mutta huomenna mennaan leffaan(The Sinister) Caten kanssa ja lauantaina on Costanzan 80's synttarikemut ja sit mennaan Caten kanssa haunted houseen, toivottavasti en saiky hirveesti ! Taa kyseinen haunted house on yks USA:n pelottavammista kummitustaloista, joten kamut jossei musta kuulu niin love you all <3
With love, Essi 

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

hahaha voii oot ihana♥

Anonyymi kirjoitti...

rupesinpa lukemaan tätä blogia, paras tämänvuoden usa-blogeista:) sun elämä on eniten just sellasta kuviteltua ''jenkkileffa'' elämää :D haha! muutenki ihanan paljon kuvia ja toi aidon onnellinen hymy:) hihii tsemiä sulle sinne, tulen seurailemaan sun vuotta 8) xoxo!

Essi kirjoitti...

Laura : niin oot sakin <3
Ano : oii kiitos paljon !! haha, onhan taa joskus sellasta :D Ja kiitos viela tuhannesti :)!

Stiina kirjoitti...

ihana blogi sulla! <3

Essi kirjoitti...

kiitos paljon !! :)